Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Představení vinylových podlah SOLID a SOLID PRO

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno
Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno. Vybrat správnou podlahu pro Váš domov může být náročný úkol, zejména pokud hledáte materiál, který je odolný, estetický a snadno se udržuje.

Vinylové podlahy SOLID a SOLID PRO z nabídky společnosti Supellex představují ideální volbu, která kombinuje moderní design s vynikajícími technickými vlastnostmi.

V tomto článku se dozvíte, proč jsou tyto podlahy skvělou volbou pro Váš domov v Brně a jak můžete využít výhodné nabídky na jejich nákup a pokládku.

 

 

 

Vinylové podlahy Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno
Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Odolnost a dlouhá životnost Vinylové podlahy SOLID a SOLID PRO jsou známé svou vysokou odolností proti poškození. Tyto podlahy jsou odolné vůči vodě, škrábancům a skvrnám, což je činí ideálními pro všechny typy místností, včetně kuchyní a koupelen. Díky speciální povrchové úpravě Duraspect™ poskytují dlouhou životnost a zachovávají svůj vzhled i po letech intenzivního používání.

Široká škála designů Vinylové podlahy SOLID a SOLID PRO nabízejí širokou škálu designů a barev, které mohou imitovat dřevo, kámen nebo dlažbu. Díky moderním technologiím výroby a vylepšené konstrukci podlahoviny můžete najít přesně ten dekor, který nejlépe odpovídá Vašemu interiéru. Mezi oblíbené dekory patří například moderní provedení Chevron a Herringbone, které dokáží vytvořit úžasnou atmosféru v každé domácnosti.

Speciální povrchová úprava Duraspect™ Jedním z hlavních důvodů, proč jsou podlahy SOLID a SOLID PRO tak odolné, je jejich speciální povrchová úprava Duraspect™. Tato ochrana chrání čirou vinylovou nášlapnou vrstvu a dekor s extra vysokým rozlišením. Díky této úpravě jsou podlahy odolné vůči mikroškrábancům a skvrnám, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno
Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Nabídka zvýhodněného nákupu podlah

Supellex SOLID a SOLID PRO Brno. Pokud uvažujete o pořízení vinylové podlahy SOLID nebo SOLID PRO, nyní je ideální čas využít naší speciální nabídky. Nabízíme široký výběr těchto podlah za zvýhodněné ceny, které Vám umožní získat kvalitní a odolnou podlahu za výhodnou cenu.

  • Slevy na vybrané dekory: Nabízíme speciální slevy na populární dekory a vzory vinylových podlah. Vyberte si z našeho širokého sortimentu a ušetřete.
  • Množstevní slevy: Čím více podlahy nakoupíte, tím větší slevu získáte. Ideální pro větší projekty a renovace.
  • Sezónní akce: Využijte našich sezónních slev a akcí, které pravidelně aktualizujeme. Sledujte náš web pro nejnovější nabídky.

Jak využít nabídku

  • Kontaktujte nás: Zavolejte nebo nám napište e-mail a získejte více informací o aktuálních slevách a akcích.
  • Online objednávka: Navštivte náš web a objednejte si vinylové podlahy pohodlně online. Nabízíme rychlé dodání a profesionální poradenství.

Výhody profesionální pokládky

Kvalita a zkušenosti odborníků

Pokládka vinylové podlahy je klíčovým krokem k dosažení perfektního výsledku. Ačkoliv může být lákavé pokusit se o pokládku svépomocí, profesionální pokládka přináší mnoho výhod, které zajistí, že Vaše nová podlaha bude nejen krásná, ale také dlouho vydrží.

  • Kvalitní příprava podkladu: Profesionálové zajistí, že podklad je čistý, suchý a rovný, což je zásadní pro dlouhou životnost podlahy.
  • Přesné měření a řezání: Díky zkušenostem odborníků jsou dílce nebo role vinylové podlahy přesně naměřeny a řezány, což zajišťuje estetický a rovnoměrný vzhled.
  • Rychlá a efektivní instalace: Profesionálové pracují rychle a efektivně, což šetří Váš čas a minimalizuje nepohodlí spojené s instalací nové podlahy.

Úspora času a energie

Pokládka Supellex SOLID a SOLID PRO Brno může být časově náročný proces, zejména pokud nemáte potřebné zkušenosti a vybavení. Profesionální pokladači zvládnou instalaci rychle a efektivně, což Vám ušetří čas a energii, které můžete věnovat jiným důležitým činnostem.

Garance kvality

S profesionální pokládkou získáte záruku na provedené práce. V případě jakýchkoliv problémů máte k dispozici odborníka, který je rychle a efektivně vyřeší. To Vám dává jistotu, že Vaše podlaha bude vypadat skvěle a bude sloužit mnoho let.

Nabídka zvýhodněné pokládky

Kromě zvýhodněného nákupu vinylových podlah nabízíme také speciální slevy na služby profesionální pokládky. Tato kombinace Vám umožní získat kompletní balíček za výhodnou cenu a zajistit, že Vaše podlaha bude nainstalována správně a s maximální péčí.

Detaily o slevách na služby pokládky

  • Slevy na pokládku: Nabízíme speciální slevy na služby pokládky při nákupu vinylových podlah u nás. Čím více podlahy nakoupíte, tím větší slevu na pokládku získáte.
  • Balíčky služeb: Využijte našich balíčků, které zahrnují kompletní služby od přípravy podkladu až po dokončovací práce. Tyto balíčky jsou navrženy tak, aby Vám poskytly vše, co potřebujete pro perfektní instalaci podlahy.
  • Sezónní akce: Sledujte naše sezónní slevy a akce, které pravidelně aktualizujeme. Můžete tak využít zvýhodněné ceny na služby pokládky v průběhu celého roku.

Co je zahrnuto v ceně

  1. Příprava podkladu: Zajišťujeme pečlivou přípravu podkladu, který musí být čistý, suchý a rovný. Případné nerovnosti vyrovnáme speciálními stěrkami nebo vyrovnávacími hmotami.
  2. Instalace vinylové podlahy: Profesionální pokládka zahrnuje přesné měření, řezání a pokládání dílců nebo rolí, aby byl výsledný vzhled rovnoměrný a esteticky dokonalý.
  3. Dokončovací práce: Po pokládce podlahy provádíme dokončovací práce, jako je instalace lišt a dalších doplňků, které dodají Vašemu prostoru finální vzhled.

Tabulka výhod kombinované nabídky

Výhody kombinované nabídky Detail
Úspora nákladů Zvýhodněné ceny na materiál i služby pokládky
Úspora času Rychlé a efektivní vyřízení na jednom místě
Kompletní servis Konzultace, výběr podlahy, profesionální pokládka, dokončovací práce
Jednoduchost Jedno kontaktní místo pro všechny potřeby
Profesionální přístup Zkušení odborníci s dlouholetými zkušenostmi

Jak využít nabídku

  • Kontaktujte nás: Zavolejte nebo napište e-mail a domluvte si konzultaci. Rádi Vám poskytneme více informací o aktuálních slevách a akcích na služby pokládky.
  • Naplánujte si návštěvu: Navštivte nás osobně a probereme Vaše potřeby a možnosti pokládky. Pomůžeme Vám vybrat nejlepší řešení pro Váš domov.
  • Online objednávka: Na našem webu můžete jednoduše objednat jak vinylové podlahy, tak i služby pokládky. Nabízíme rychlé a pohodlné řešení pro všechny Vaše potřeby.

Ekologické aspekty a udržitelnost

Při výběru podlahových krytin je důležité myslet nejen na vzhled a funkčnost, ale také na ekologické aspekty. Vinylové podlahy SOLID a SOLID PRO z nabídky společnosti Supellex jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí.

Použití recyklovaných materiálů Výroba vinylových podlah SOLID a SOLID PRO často zahrnuje použití recyklovaných materiálů, což přispívá k ochraně přírodních zdrojů. Tento přístup k výrobě podlah minimalizuje odpad a snižuje ekologickou stopu.

Nízké emise formaldehydu Podlahy SOLID a SOLID PRO splňují přísné normy týkající se emisí formaldehydu, což zajišťuje, že jsou bezpečné pro Vaše zdraví. Nízké emise přispívají k lepší kvalitě vnitřního ovzduší, což je zvláště důležité pro domácnosti s dětmi, seniory nebo alergiky.

Udržitelná výroba Společnost Supellex se zavazuje k udržitelným výrobním procesům, které minimalizují negativní dopady na životní prostředí. To zahrnuje efektivní využívání energie a vody, stejně jako minimalizaci odpadu.

Kontaktujte nás

Pokud Vás zaujala možnost využít kombinovanou nabídku nákupu a pokládkySupellex SOLID a SOLID PRO Brno, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme profesionální služby, které splní Vaše očekávání a zajistí, že Vaše nová podlaha bude nejen krásná, ale také dlouho vydrží.

Výhody osobní konzultace:

  • Bezplatné konzultace a měření: Nabízíme bezplatné konzultace a měření přímo u Vás doma. Přijedeme, zhodnotíme stav podkladu a doporučíme nejvhodnější řešení.
  • Individuální přístup: Každý zákazník je pro nás důležitý. Nabízíme individuální přístup a řešení šitá na míru podle Vašich potřeb.
Supellex SOLID a SOLID PRO Brno

Vinylové podlahy SOLID a SOLID PRO jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá odolnou, estetickou a snadno udržovatelnou podlahu. Kombinovaná nabídka nákupu a pokládky Vám poskytne veškeré potřebné služby na jednom místě a za výhodnou cenu. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více o naší speciální nabídce a jak Vám můžeme pomoci vytvořit krásný a funkční domov.